Haberi Yazdır Küçük Font Büyük Font

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde Avukatlık Stajı Prosedürü Konferansı Düzenlendi

27.02.2017 14:59:22

İzmir Ekonomi Üniversitesi’nin Uluslararası Hukuk Kulübü tarafından, Ekonomi Üniversitesi Konferans Salonu’nda “Avukatlık Stajı Prosedürü” başlıklı bir konferans düzenlendi. İzmir Barosu Staj Eğitim Merkezi’ne yapılan davet üzerine 23 Şubat 2017 günü yapılan konferansa İzmir Barosu Başkan Yardımcısı ve Staj Eğitim Merkezi Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Mustafa Çetin ile Staj Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu Üyeleri; Av. Gülay Ufuke Serin, Av. Tekin Memiş Özkan konuşmacı olarak katıldılar. Staj Eğitim Merkezi Stajyer Temsilcileri Stj. Av. Musa Keser, Stj. Av. Tuğçe Küçük ve Stj. Av. Egemen Çiftçi ise deneyim paylaşımlarında bulundular.

Av. Mustafa Çetin yapmış olduğu konuşmada staja başlama şartları, Staj Eğitim Merkezi müfredatı ve staj esnasında yapılan eğitim ve sosyal etkinlikler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.