Hakem Heyetlerinde Karşılaşılan Güncel Hukuki Sorunlar Toplantısı Yapıldı

24.02.2017 17:08:21

İzmir Barosu Tüketici Hukuku Komisyonu'nun hazırladığı; Av. Ali İhsan Arıcan, Av. Emrah Ertan, Av. Sefer Keskin ve Av. Kahraman Çınar'ın konuşmacı olduğu çalışmada, Tüketici Hakem Heyetlerinde görevli meslektaşlarımız ve yine hakem heyetlerinde görevli raportörlerle 17 Şubat 2017 günü bir araya gelindi.

Hakem Heyetlerinde karşılaşılan güncel hukuki sorunlar ve rekabet kurulunun belirlediği on iki bankanın kartel uygulaması hakkında hakem heyetlerinin fikir birliği içerisinde olması amaçlanarak çözüm önerilerinden bahsedildi.