Haberi Yazdır Küçük Font Büyük Font

06.02.2017 16:01:09

İzmir Barosu tarafından 3-4 Şubat 2017 günlerinde Kadına Yönelik Şiddet Olgusunun Sosyal, Psikolojik ve Hukuksal Boyutu Semineri Yapıldı

İzmir Barosu tarafından, Baromuz Adli Yardım Servisi içerisinde Kadına Karşı Şiddete Karşı Hukuksal Başvuru listesinde yer alacak ve Kadın Hakları Danışma ve Hukuk Araştırmaları Merkezi’nin İzmir Adliyesi’nde bulunan ön bürosunda görev almak isteyen meslektaşlarımıza yönelik olarak 6284 sayılı Yasa ve Kadına Yönelik Şiddet Olgusunun Sosyal, Psikolojik ve Hukuksal Boyutu başlıklı bir seminer çalışması düzenlendi.

3-4 Şubat 2017 günlerinde İzmir Barosu’nda düzenlenen seminerin, 24-25 Şubat 2017, 24-25 Mart 2017 ve 14-15 Nisan 2017 günlerinde tekrarı yapılacak.

Seminere eğitmen olarak, Av. Nilgün Şentuna, Av. Gülce Mutoğlu Kılavuz, Av. Aytül Arıkan, Prof.Dr. Akça Toprak Ergönen, Sosyolog Yelda Şimşir ve Uzman Psikolog Özge Kutay katıldılar.

Seminer sonunda İzmir Barosu Kadın Hakları Danışma ve Hukuk Araştırmaları Merkezi sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Nuriye Kadan tarafından katılımcılara belgeleri sunuldu.