Uygulamada İnfaz ve Müddetname Düzenlenmesi, Uzlaşmadaki Değişikliğin İnfaza Etkisi Konferansı Yapıldı

22.01.2017 22:31:00

İzmir Barosu tarafından 16 Ocak 2017 günü “Uygulamada İnfaz ve Müddetname Düzenlenmesi, Uzlaşmadaki Değişikliğin İnfaza Etkisi” başlıklı bir konferans düzenlendi.

Moderatörlüğünü İzmir Barosu Başkan Yardımcısı Av. Mustafa Çetin’in yaptığı konferansa İzmir İnfaz Cumhuriyet Savcısı Mehmet Ali Divarcı konuşmacı olarak katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İzmir Barosu Başkan Yardımcısı Av. Mustafa Çetin, Baro olarak eğitim seminerlerine yoğun olarak devam edildiğini söyleyerek, infaz hesaplanması, özellikle son değişikliklerle müddetnamenin hesaplanmasının çok karışık olduğunu belirterek, “ceza hukukuyla ilgilenen meslektaşlarımızın bu çalışmadan çok faydalanacağını düşünüyorum” dedi.