Saldırıda Yaralanan Meslektaşlarımızın Sağlık Durumları İyiye Gidiyor

TBB Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu, İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan ve Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran Saldırıda Yaralanan Meslektaşlarımızı Ziyaret Ettiler

23:01 . 06 Ocak 2017

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof.Dr. Metin Feyzioğlu, Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan ve İzmir Barosu Yönetim Kurulu üyelerimiz ile Ankara Barosu Başkanı Av. Hakan Canduran ve Ankara Barosu Yönetim Kurulu üyeleri, 5 Ocak 2017 günü İzmir Adliyesi’ne yönelik gerçekleştirilen hain terör saldırısında yaralanan meslektaşlarımızı ziyaret ettiler ve sağlık durumları hakkında bilgi aldılar.

Saldırıda yaralanan beş meslektaşımızın üçünün halen Ege Üniversitesi Hastanesi’nde tedavileri sürmekte olup hayati tehlikeleri bulunmamaktadır.

Meslektaşlarımıza ve saldırıda yaralanan vatandaşlarımıza bir kez daha acil şifalar dileriz.