Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne Bireysel Başvuru Atölye Çalışması Yapıldı

İzmir Barosu tarafından Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne Bireysel Başvuru atölye çalışması düzenlendi

11:07 . 14 Aralık 2016

İzmir Barosu Avukat Hakları Merkezi tarafından, 09.12.2016 tarihinde sunumunu Baromuz üyesi Av. Serkan Cengiz'in yaptığı ve Baromuza kayıtlı meslektaşlarımıza yönelik "Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne Bireysel Başvuru" konulu atölye çalışması düzenlenmiştir.

Katılımın 30 kişi ile sınırlı olduğu çalışmaya ilgi oldukça yoğun olup, etkinliğe katılan meslektaşlarımıza katılım belgeleri Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan tarafından verilmiştir.

Avukat Hakları Merkezi Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av.Nilay Ertem Durlu ve Merkez Müdürü Av. Hümeyra Ertosun Paldumlar'ın da katıldığı çalışma, meslektaşlarımızdan gelen güncel sorularla oldukça verimli geçmştir.