İzmir Barosu Ata’nın Huzurunda

İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan, 2016-2018 dönemi Yönetim Kurulu Üyeleri, Denetleme Kurulu Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri ve TBB Delegeleri 28 Ekim 2016 günü Anıtkabir’i ziyaret ettiler

20:09 . 28 Ekim 2016

İzmir Barosu Ata’nın Huzurunda

İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan, 2016-2018 dönemi Yönetim Kurulu Üyeleri, Denetleme Kurulu Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri ve TBB Delegeleri 28 Ekim 2016 günü Anıtkabir’i ziyaret ederek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şahsında silah arkadaşlarına olan şükranlarını sundular.

Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan Anıtkabir Özel Defteri’ne şunları yazdı:

"Sevgili Ata’m

28 Ekim 2016

Sana söz verdiğimiz gibi iki yıl boyunca Cumhuriyet’e, ilke ve devrimlerine bağlı, gösterdiğin ülküde yürüyerek meslektaşlarımıza hizmet ettik.

Seni görmek demek yüzünü görmek değil, fikirlerini, duygularını anlamak ve bunu gençlere anlatmaktır.  Emin ol ki Ata’m, İzmir Barosu genç ve dinamik yapısı ile fikirlerinin savunucusu ve uygulayıcısıdır.

Sadece fikirlerini anlamak değil misyonumuz bu fikirleri anlatmak ve savunmaktır.

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk tarihin ve Türk milletinin önünde tekrar ant içeriz ki; kutsal emanetin Cumhuriyeti canımız pahasına koruyacağız ve ilkelerin ışığımız, devrimlerin dayanağımız olacaktır.

Türk Milleti size minnettardır.

İzmir Barosu Avukatları olarak manevi huzurunuzda sizi, silah arkadaşlarınızı, tüm şehit ve gazilerimizi de saygı ve rahmetle anıyoruz.

Sevgili Ata’m rahat ve müsterih olunuz.

Türk Gençliği, Türk hukukçusu görevinin başındadır.

İzmir Barosu Başkanı

Av. Aydın Özcan"