Eğiticilerin Eğitimi Semineri Gerçekleştirildi

İzmir Barosu Kadın Hakları Merkezi ve Çocuk Hakları Merkezi üyesi avukatların katılımı ile 17 Nisan 2015 tarihinde İzmir Barosu'nda eğiticilerin eğitimi semineri gerçekleşti.

01:55 . 21 Nisan 2015

İzmir Barosu Kadın Hakları Danışma ve Hukuk Araştırmaları Merkezinin düzenlediği "eğitimcilerin eğitimi" konulu atölye çalışması Prof.Dr.R.Cengiz Akçay ve Av.Ogün Kayacan'ın önderliğinde İzmir Barosu Kadın Hakları Merkezi ve Çocuk Hakları Merkezi üyesi avukatların katılımı ile 17 Nisan 2015 tarihinde İzmir Barosu'nda gerçekleşti.Atölye çalışmasında;katılımcılara, yetişkin eğitimi ve iletişim becerileri konusunda uygulamalı eğitim verildi.