Haberi Yazdır Küçük Font Büyük Font

İzmir Barosu'ndan Bölge Adliye Mahkemesine Ziyaret

21.09.2016 14:50:03
İzmir Barosu'ndan Bölge Adliye Mahkemesine Ziyaret

Bölge Adliye Mahkemesi’ndeki Baro Odası’nın açılışı 23 Eylül 2016 Cuma günü saat:13.00’de yapılacaktır

Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Turhan Eğlenoğlu ve İzmir Bölge Adliye Mahkemeleri Başsavcısı Ayhan Aygün’ü ziyaret etti. Ziyaret sırasında Baro Başkan Yardımcımız Av. Mustafa Çetin de hazır bulundu.

Temmuz ayında çalışmalarına başlayan Bölge Adliye Mahkemesi içerisinde avukatların kullanımına özgülenecek olan çalışma alanları ve sosyal mekanlara ilişkin gerçekleştirilen ziyaret sırasında baro odası tahsisi sağlandı. Ayrıca binada bulunan kafeteryanın da ağırlıklı olarak avukatların kullanımına tahsis edileceği belirtildi.

Ziyaret sırasında Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan avukatların yargının üç sacayağından biri ve adliyelerin vazgeçilmez bir parçası olduğunu dile getirerek, mesleklerini en iyi şekilde yerine getirmek için adliyeler içerisinde sağlıklı mekanlar ayrılması gerektiğini dile getirdi. Özcan, İzmir Barosu’nun avukatların bu alanlara sahip olması için tüm imkanlarını seferber ettiğini söyledi.