Cinsel Dokunulmazlık Kavramı ve Rıza Hali Paneli Yapıldı

İzmir Barosu Çocuk Hakları Merkezi ve İzmir Barosu Kadın Hakları Danışma ve Hukuk Araştırmaları Merkezi tarafından 20 Nisan 2015 günü “Cinsel Dokunulmazlık Kavramı ve Rıza Hali” başlıklı bir panel gerçekleştirildi.

01:41 . 21 Nisan 2015

İzmir Barosu Çocuk Hakları Merkezi ve İzmir Barosu Kadın Hakları Danışma ve Hukuk Araştırmaları Merkezi tarafından 20 Nisan 2015 günü "Cinsel Dokunulmazlık Kavramı ve Rıza Hali" başlıklı bir panel gerçekleştirildi.

Kolaylaştırıcılığını Sosyal Hizmet Uzmanı Nihat Tarımeri'nin gerçekleştirdiği panele; Yaşar Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Mustafa Ruhan Erdem, Dokuz Eylül Tıp Fakültesi Adli Tıp  Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Akça Toprak Ergönen, Dokuz Eylül Üniversitesi Adalet Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ayşe Fırat Şimşek ve Uzman Sosyolog Yelda Şimşir konuşmacı olarak katıldılar.