Baropass Hizmete Girmiştir

12.07.2016 09:56:59
Baropass Hizmete Girmiştir

Vize Başvurularınızı Sizin İçin Takip Ediyoruz

İzmir Barosu meslektaşlarının hayatını kolaylaştırmak için verdiği hizmetlere her geçen gün bir yenisini daha ekliyor.

Bunlardan biri de meslektaşlarımızın yurtdışı vize işlemlerinin takibi için kurulan Baropass birimi.

Baropass Servisi, Meslektaşlarımızın yurtdışı vize işlemleri için evraklarının hazırlanmasına yardımcı olurken aynı zamanda evrakları tamamlanan başvurular için anlaşmalı vize başvuru merkezlerinden meslektaşlarımız adına müracaatlarını gerçekleştirmeleri için randevularını alıyoruz.

Pasaportlarında VIS ibaresi bulunan avukatlarımızın hızlı ve kolay bir şekilde vize almalarını sağlıyoruz.

Ayrıntılı bilgi için;

Umut Fırat Geçgil