İş Mahkemeleri Kanun Tasarısı ve Zorunlu Arabuluculuk Konferansı Yapıldı

03.06.2016 14:37:57

İzmir Barosu ve İzmir Arabulucular Derneği tarafından 30 Mayıs 2016 günü İş Mahkemeleri Kanun Tasarısı ve Zorunlu Arabuluculuk başlıklı bir konferans gerçekleştirildi.

Konferans’ta Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi  Prof.Dr. Mustafa Alp “İş Mahkemeleri Kanunu Taslağını Değerlendirme”,  Av. Ender Kızılray “İşverenler ve Sendikacıların Arabuluculuğa Yaklaşımı”, İzmir Arabulucular Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Arabulucu Av. Hülya Sapmaz “Zorunlu Arabuluculukta Avukatların Yükümlülükleri” ve İzmir Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Ergun Sakızlı “Kanun Değişikliğine İlişkin Baroların Değerlendirmeleri” başlıklı sunumları gerçekleştirdiler.