Haberi Yazdır Küçük Font Büyük Font

Avukat Hakları Çalıştayı Kapsamında Panel Gerçekleştirildi

30.05.2016 18:07:42

İzmir Barosu ev sahipliğinde yapılan Ege ve Marmara Baroları Avukat Hakları Çalıştayı kapsamında 27 Mayıs 2016 günü Gümrük Mevzuatı Uygulamasından Doğan Hukuki Uyuşmazlıklar ve Avukatların Vergisel Sorumluluğu başlıklı iki panel gerçekleştirildi.

Panelin açılış konuşmalarını İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan ve Avukat Hakları Merkezi Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Nilay Ertem Durlu yaptılar.

Gümrük Mevzuatı Uygulamasından Doğan Hukuki Uyuşmazlıklar başlıklı oturuma Çeşme Gümrük Müdürü Cüneyt Çakaloğlu, İzmir Gümrük Müşavirleri Derneği Başkanı Taşkın Dalay ve İzmir Barosu Üyesi Av. Tekin Özkan konuşmacı olarak katılırken; Avukatların Vergisel Sorumluluğu başlıklı oturuma ise Gelir İdaresi Grup Müdür V. Cuma Adıbeş, Gelir ve Kurumlar Vergileri Müdürü Fadime Yurtçu ve Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi Adalet Meslek Yüksek Okulu Emekli Öğretim Görevlisi ve Mali Müşavir Sabahattin Erişir katılarak bilgilerini meslektaşlarımızla paylaştılar.

PANEL KAYDI KISA SÜRE İÇERİSİNDE YAYINLANACAKTIR