Baro Levhası Duyuru

30.05.2016 16:06:42
Baro Levhası Duyuru

Hazırlanmakta olan Baro levhasının baskı öncesi son provası Baronet sayfası üzerinde bilginize sunulmuştur.Lütfen kontrol ediniz

Değerli Meslektaşımız,

Hazırlanmakta olan Baro levhasının soyadı A – Z arasındaki harflerle başlayan meslektaşlarımız için olan baskı öncesi son provası Baronet sayfası üzerinde bilginize sunulmuştur. Levha 24.02.2016 tarihine kadar olan kayıtları içermektedir.

Soyadı A-F arasındaki harflerle başlayan meslektaşlarımız için geçerli olmak üzere bilgilerinize ve fotoğraflarınıza ilişkin bir güncelleme varsa lütfen en geç 10.06.2016 tarihine kadar bildiriniz.

Dizgisi tamamlanan diğer kayıtlar eklendikçe bildirim yapılacaktır.

BARONET ŞİFRESİ OLMAYAN MESLEKTAŞLARIMIZ BARO BİLGİ İŞLEM SERVİSİ’NDEN EDİNEBİLİRLER

BARONET’E GİRMEK İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ>>>