Haberi Yazdır Küçük Font Büyük Font

Bergama'da Genel İşlem Şartlarının Denetimi – GİŞ Haksız Şart Kavramı Semineri Düzenlendi

30.05.2016 11:36:46

İzmir Barosu tarafından ilçelerde bulunan meslektaşlarımıza yönelik hazırlanan seminer programı çerçevesinde üçüncü seminer Bergama’da 27 Mayıs 2016 günü gerçekleştirildi.

6 Mayıs 2016 günü Torbalı’da ve 13 Mayıs’ta Ödemiş’te gerçekleştirilen seminerlerin ardından Bergama’da yapılan üçüncü seminere de Bergama ve çevre ilçelerde bulunan meslektaşlarımız yoğun ilgi gösterdiler.

Genel İşlem Şartlarının Denetimi – GİŞ Haksız Şart Kavramı başlıklı seminerin moderatörlüğünü İzmir Barosu Genel Sekreteri Av. A. Şakir Uzun yaptı.

Seminere Yrd. Doç.Dr. Serdar Nart ve Yrd.Doç.Dr. Ayşe Fırat Şimşek konuşmacı olarak katıldılar.

Seminer sonunda konuşmacılara plaketlerini veren Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan, İzmir Barosu Yönetim Kurulu olarak meslektaşın olduğu her yerde hizmet vermek için çalıştıklarını söyledi. İzmir Barosu olarak bir yandan gerek İzmir’de gerekse ilçelerde bulunan baro birimlerini meslektaşlarımıza yakışır bir hale getirmek için çalışırken bir yandan da avukatların mesleki gelişimi için seminer, sempozyum ve konferans programları yaptıklarını dile getirdi.

Programın bir sonraki semineri 3 Haziran 2016 günü Mal Rejimler-Aile Hukuku Başlığı altında Aliağa Ticaret Odası Salonu’nda yapılacak