Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan Öğrenciler İle Buluştu

İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan “Yardımlaşmak ve Duyarlı Olmak” konulu söyleşi için Osman Faruk Verimer İlkokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

10:22 . 18 Mayıs 2016

Av. Aydın Özcan, Okul Müdürü Ahmet Bektaş ile aynı zamanda avukat da olan okul öğretmenlerinden Ali Aydın ve okulda görevli diğer eğitimciler tarafından ağırlandı. Osman Faruk Verimer İlkokulu öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda İzmir Barosu’nu ziyaret etmişlerdi.

Baro Başkanı Özcan, söyleşi sırasında öğrencilere başarılı olmak ve Mustafa Kemal Atatürk’ün belirttiği çağdaş uygarlık düzeyine ulaşmak için çok çalışmaları gerektiğini söylerken öğrencilerden de bu konuda söz aldı. Avukatlık mesleği, Baro ve Suriyeli sığınmacılar da dahil olmak üzere güncel konularda birçok soruya muhatap olan Av. Aydın Özcan söyleşi sonrasında sorularıyla çok bilinçli bir gençliğin gelmekte olduğu inancının pekiştiğini belirtti.