Torbalı'da Türk Borçlar Kanunu Semineri Düzenlendi

İzmir Barosu tarafından ilçelerde bulunan meslektaşlarımıza yönelik bir seminer programı hazırladı. İlki 6 Mayıs 2016 günü Torbalı’da gerçekleştirilen seminere burada ve çevre ilçelerde bulunan meslektaşlarımız yoğun ilgi gösterdiler.

14:33 . 09 Mayıs 2016

Türk Borçlar Kanunu’nda Haksız Fiil Alanında Getirilen Yenilikler, Kira Hukuku-Ayıplı İfa başlıklı seminerin moderatörlüğünü İzmir Barosu genel Sekreteri Av. A. Şakir Uzun yaptı.

Seminere konuşmacı olarak Doç. Dr. Serkan Ayan ve Yrd. Doç.Dr. Nalan Kahveci konuşmacı olarak katıldılar.

Seminer sonunda konuşmacılara plaketlerini veren Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan, İzmir Barosu Yönetim Kurulu olarak meslektaşın olduğu her yerde hizmet vermek için çalıştıklarını söyledi. İzmir Barosu olarak bir yandan gerek İzmir’de gerekse ilçelerde bulunan baro birimlerini meslektaşlarımıza yakışır bir hale getirmek için çalışırken bir yandan da avukatların mesleki gelişimi için seminer, sempozyum ve konferans programları yaptıklarını dile getirdi.

İlçelere yönelik seminerlerin ikincisi 13 Mayıs 2016 günü Ödemiş’te Miras Hukuku/Öfke Kontrolü başlığı altında gerçekleştirilecek. Seminere Yrd. Doç. Dr. Damla Gürpınar ve Psikolog Murat Gezgin konuşmacı olarak katılırken Baro Genel Sekreteri Av. A. Şakir Uzun seminerin moderatörlüğünü yapacak.

TÜM İLÇE SEMİNERLERİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ >>>