İzmir Barosu 1 Mayıs Alanındaydı

23:32 . 01 Mayıs 2016

İzmir Barosu 2016 yılının 1 Mayısında işsizliğe, yoksulluğa, güvencesiz çalıştırmaya, taşeronlaştırmaya, işçi cinayetlerine, kadın cinayetlerine, çocuklara yönelik taciz ve tecavüzlere, hukuku ve hukukçuları susturmaya çalışanlara, özgür basına ve gazetecilere yönelik baskılara, emperyalist savaşlara, laik cumhuriyet düşmanlarına ve vatanımızı bölmek isteyenlere karşı yürüdü. İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan, yönetim kurulu üyelerimiz ve meslektaşlarımızdan oluşan grup sabah saatlerinde İzmir Barosu önünde toplanarak sendikalar ve sivil toplum örgütleriyle Gündoğdu Meydanı'na birlikte girerek işçilerin bayramını kutladı.