İzmir Barosu’nun Küçük Konukları

Küçük konuklar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İzmir Barosu’nu ziyaret etti.

15:01 . 23 Nisan 2016

İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan’ı ziyaret eden aralarında İzmir satranç şampiyonunun da bulunduğu minikler keyifli bir sohbetin ardından adet olduğu üzere bir süreliğine Baro Başkanlığı makamına da geçtiler.

Ziyaret sırasında Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerimiz Buca Ali Kuşçu İlköğretim Okulu, Bornova Reşat Nuri Güntekin Ortaokulu, Bornova Ferit Bahriye Ergil İlköğretim Okulu, Bornova Vadide Baha Pars İlköğretim Okulu, Güzelbahçe MEV Koleji, Bornova Mustafa Kemal Lisesi ve Bornova Çimentaş Lisesi öğrencilerinden oluşan grubun Baro ve avukatlık üzerine sorduğu çeşitli sorulara da yanıt verdiler.

İzmir Barosu’nun çatısında yapımı tamamlanan Baro Kafeteryasının da ilk ziyaretçileri olan çocuklara burada çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Ziyarette Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmir Şube Başkanı Mü’min Durmuş ve çok sayıda dernek üyesi veli de hazır bulundu.