Karaman'da Müdahale Talebimiz Kabul Edildi

20.04.2016 14:39:49

Karaman’da öğrenci yurtlarında kalan çocuklara yönelik gerçekleşen taciz ve tecavüze yönelik bugün (20.04.2016) günü başlayan duruşmasına İzmir Barosu’nun da aralarında bulunduğu barolar tarafından yapılan müdahale talebi kabul edildi.

Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan, Çocuk Hakları Merkezi Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Nuriye Kadan ve Çocuk Hakları Merkezi üyesi meslektaşlarımızın da katıldığı duruşmada gizlilik kararı çıktı.

İzmir Barosu olarak davaya müdahillik talebinin yanı sıra adı geçen vakfa ve derneğe ait yurt/ev/pansiyonların da acilen kapatılması gerektiğine dair dilekçe verildi.

MÜDAHALE DİLEKÇESİ İÇİN LÜTFEN TIKLAYINIZ >>>

KARAMAN CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI'NA BAŞVURU