İzmir Barosu Tiyatro Topluluğu Yeni Oyunlarını Sergiledi

2012 yılından bu yana çalışmalarını sürdüren İzmir Barosu Tiyatro Topluluğu Avukatlar Haftası Etkinlikleri içerisinde yeni oyunları olan ve George Orwell’in 1945 yılında yazdığı, sonrasında ise Peter Hall tarafından sahneye uyarlanan “Hayvan Çiftliği”ni sergiledi.

16:46 . 17 Nisan 2016

İzmir Devlet Tiyatroları Müdürü Tayfun Eraslan’ın da izlediği oyun öncesi bir konuşma yapan İzmir Barosu Kültür Sanat Komisyonu Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Nilay Ertem Durlu, Mustafa Kemal Atatürk’ün “sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarındam biri kopmuş demektir” sözünden hareket eden İzmir Barosu’nun, her zaman olduğu gibi kültür sanat alanındaki Türk Müziği, Halk Müziği, Halk Oyunları, Resim, Tiyatro gibi çeşitli alanlarda çalışmalarına devam etmekte olduğunu söyleyerek, “sanatsever meslektaşlarımızın emekleriyle ortaya çıkan eserleri her yıl bu zamanlarda sizlere sunmaktayız” dedi.