Vefat ve Başsağlığı

13.04.2016 17:50:03
Vefat ve Başsağlığı

Hukuk ve can güvenliğinin kalmadığı bu son günlerde Ankara Barosu üyelerinden Av. Abdülkadir Böke 7 Nisan 2016 tarihinde uğradığı saldırı sonucu bugün hayatını kaybetmiştir. Vefat eden meslektaşımız Av. Abdülkadir Böke’ye Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve hukuk camiasına baş sağlığı diliyoruz.

Buradan bu vesileyle yetkililere çağrıda bulunarak, ülkenin şiddet ortamından arındırılmasını, şiddet söylemlerine son verilmesini ve mefhum olayın tüm sorumlularını ortaya çıkaracak şekilde soruşturmanın yürütülmesini talep ediyoruz.

Biz İzmir Barosu olarak kimden ve nerden gelirse gelsin şiddetin her türlüsüne hayır diyor bu olayı kınıyor ve takipçisi olacağımızı bildiriyoruz.