İzmir Barosu Türk Müziği Korosu Konseri

İzmir Barosu Türk Müziği Korosu tarafından Avukatlar Haftası dolayısıyla 8 Nisan 2016 akşamı bir konser gerçekleştirildi.

22:15 . 11 Nisan 2016

Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen konsere Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof.Dr. Metin Feyzioğlu da katıldı.

Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan, yaptığı açılış konuşmasında İzmir Barosu tarafından Avukatlar Günü dolayısıyla yapılan etkinliklerin artık bir güne sığmadığı, yaklaşık iki hafta boyunca çeşitli etkinlikler yapılacağını dile getirdi.

Av. Aydın Özcan konuşmasında şunları söyledi: “5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla ülkemizdeki hukuksuzlukları, yargı bağımsızlıklarının evrensel boyutlarda olmayışını ve mesleki sorunlarımızı çok açık bir şekilde ifade ettik ve ifade etmeye devam edeceğiz. Ne zaman ki ülkemizde yargı bağımsızlığı hukukun üstünlüğü evrensel boyutlara ulaşacak işte o zaman ülkemiz hem ekonomik anlamda hem sosyokültürel anlamda büyük gelişimlere tabi olacak.

Bu akşam burada Baromuzun çok değerli sanatsever meslektaşlarımızın hazırladığı güzel bir Türk sanat müziği konserini birlikte dinleyeceğiz. Biz İzmir Barosu Yönetimi olarak sanatsever meslektaşlarımıza her türlü desteği veriyoruz ve bundan sonra da vermeye devam edeceğiz. Özellikle resim sanatıyla uğraşan, müzikle uğraşan meslektaşlarımıza fiziksel koşulları hazırlamak suretiyle daha iyi çalışma olanakları sunacağız. Bu çalışmalarımızda Barolar Birliği Başkanı Sayın Metin Feyzioğlu’nun da çok emekleri var. Buradan kendisine teşekkür ediyorum.

İçinde bulunduğumuz dönemde İzmir Barosu fiziksel anlamda her türlü birimde büyük atılım gerçekleştirmiştir. İzmir Barosu-Türkiye Barolar Birliği birlikteliğiyle bunları yapıyoruz ve meslektaşlarımıza her alanda dokunmaya çalışıyoruz. Sözlerimi burada noktalarken hepinize iyi eğlenceler diliyorum.