İzmir Barosu Genç Avukatlar Meclisi 2. Seçimli Olağan Genel Kurulu gerçekleştirildi

14:03 . 30 Mart 2016

İzmir Barosu Genç Avukatlar Meclisi 2. Seçimli Olağan Genel Kurulu 26.03.2016 günü gerçekleştirildi. Yapılan seçim sonucunda Başkanlığı Av. Sercan ALTUNORDU, Yürütme Kurulu üyeliklerini Av. Çiğdem ELAGÖZ, Av. Deniz DEMİRCAN, Av. Deniz YİĞİTCEOĞLU, Av. Gamze KAYA, Av. Güneş TAŞDELEN, Av. Melis YETER, Av. Onur Can ERGÜN, Av. Tuba ÜSTÜN Denetleme Kurulu üyeliklerini ise Av. Tuğba KARABINAR, Av. Zeynep Vildan AKKAYA, Av. Mehmet Beşir Saygın kazandılar.

İzmir Barosu olarak, yapılan genel kurul sonrası kurullara seçilen meslektaşlarımıza başarılar dileriz.