İzmir Barosu Çanakkale Kahramanlarını Andı

18.03.2016 15:00:40

İzmir Barosu Çanakkale Deniz Zaferi’nin 101. yılında Çanakkale geçilmez diyen Mustafa Kemal ve diğer isimsiz kahramanların anısına o gün siperlerde Mehmetçiğe verilen üzüm hoşafı ve tayından oluşan kumanyayı dağıttı.

İzmir Barosu Çanakkale Kahramanlarını Andı

Bizzat İzmir Barosu Başkanı Av. Aydın Özcan tarafından önce İzmir Adliyesi Baro Birimi’nde sonra ise İzmir Barosu’nun Alsancak’ta bulunan merkez binasında yapılan kumanya dağıtımı sırasında duygusal anlar yaşandı.