İzmir'de Küçük Bir Çocuğa Yönelen Şiddetin Takipçisi Olacağız

İzmir Barosu, İzmir Kemeraltı’nda küçük bir çocuğa yönelen şiddetin takipçisi olacaktır.

20:57 . 11 Mart 2016

Bugün bir çok kanalda izlediğimiz İzmir Kemeraltı’nda küçük bir çocuğa yönelen şiddet görüntüleri üzerine bir açıklama yapan Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan şunları söyledi: “Kemeraltı’nda bir seyyar satıcının, arabasına dokunduğu bahanesiyle küçük bir çocuğa yönelen şiddet görüntülerini kanımız donarak izledik.  İzmir Barosu’nun, gitgide toplumun her kesimini etkisi altına alan şiddet sarmalının son halkası olan ve bu kez 6-7 yaşlarında bir çocuğu hedef alan bu olayın ivedilikle takipçisi olacağını kamuoyuyla paylaşır, konuya gerekli duyarlılığı gösteren tüm kamu kurumlarına, emeği geçenlere sonsuz teşekkürlerimizi sunarız."