CMK Servis

“Baro avukat içindir” sloganıyla hareket eden İzmir Barosu CMK müdafii meslektaşlarımızın gece görevlerinde yaşadıkları mağduriyeti gidermek amacıyla araçla göreve gidip gelmeleri uygulaması başlamıştır.

15:43 . 03 Şubat 2016

Göreve gelirken bu konuda taahhütte bulunduklarını ve bir süredir yürüttükleri çalışma sonunda bu projelerini hayata geçirdiklerini belirten İzmir Barosu Genel Sekreteri ve CMK Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. A. Şakir Uzun, “bundan sonra CMK görevi alan meslektaşlarımız akşam 22.00’den sabah 08.00’e kadar talep ettikleri takdirde görev yerlerine araçla götürülüp getirileceklerdir.“ dedi.

CMK MÜDAFİLERİNİN DİKKATİNE

İzmir Barosu Yönetim Kurulu’nun 08.12.2015 tarih ve 56/14 sayılı kararı uyarınca 03.02.2016 (bugün) tarihinden itibaren geceleyin saat 22.00 ile sabah 08.00 saatleri arasındaki CMK görevlerine baroca temin edilen araçlarla gidilmesi uygulamasına geçilecektir.

Belirtilen saatler arasındaki görevlere gidecek meslektaşlarımız 0 530 290 74 10 numaralı telefonu arayarak araç tahsisini gerçekleştirebilirler.

Bilgilerinize sunulur.