Işık Sadık Ahmet Başkan Özcan’ı Ziyaret Etti

18:23 . 14 Ağustos 2015

Batı Trakya Türkleri’nin merhum lideri Dr.Sadık Ahmet’in eşi Işık Sadık Ahmet, İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan’ı makamında ziyaret etti. Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmir Şubesi Başkanı Mümin Durmuş iledernek yöneticilerinin de katıldığı ziyarette Işık Sadık Ahmet, İzmir Barosu Başkanlığı’na seçilen Aydın Özcan’ı tebrik etmek ve çalışmalarında başarı dilemek için İzmir’de bulunduğunu belirterek Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği’ne 13 yıl başkan olarak hizmet veren Aydın Özcan’ın baro başkanı seçilmesinin de gurur verici olduğunu söyledi.

Özcan’ın yeni görevinde de başarılı olacağına inandığını ifade eden Ahmet, Aydın Özcan’ın hukukun ve adaletin yılmaz savunucusu olduğunu, dernek başkanı olduğu dönemde de bu anlayışla hizmet ettiğini vurguladı.

Bizim için onur verici

Ahmet, “Sayın Aydın Özcan, 13 yıl boyunca Batı Trakya Türkleri’nin sesinin İzmir’e, Türkiye’ye ve dünyaya duyurulmasında etkin rol oynadı, değerli katkılar sundu. Batı Trakya Türkleri’nin örnek mücadelesini her gittiği ortamda savundu, savunmaya da devam ediyor. Şimdi de Baro Başkanı olarak halka hizmet vermesi bizim adımıza onur verici. Kendisini kutluyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum.” Dedi.

Mücadelesini sürdüreceğiz

Işık Sadık Ahmet ve Mümin Durmuş’un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İzmir Barosu Başkanı Aydın Özcan da konuklarına teşekkür etti. Özcan, Batı Trakya Türkleri davasının unutulmaz ismi Dr.Sadık Ahmet’i sevgi ve saygıyla andığını belirterek onun mücadelesinin kendilerine bir görev olarak kaldığını ve bu mücadeleyi sürdürmekte kararlı olduklarını söyledi.

İzmir İstinaf Başsavcısı Celal Kocabaş'ı makamında ziyaret edip birlikte yemek yediler ve genel konularda görüş alışverişinde bulundular.