Panel-Koruma Tedbirlerine İnsan Hakları Bakışı

İzmir Barosu tarafından İnsan Hakları Haftası dolayısıyla düzenlenen "Koruma Tedbirlerine İnsan Hakları Bakışı" başlıklı panel 14 Aralık 2010 günü gerçekleştirildi.

10:57 . 01 Ocak 2011

Panele İzmir Baro Başkanı Av. Sema Pekdaş, İzmir Barosu önceki başkanları Av. Güney Dinç ve Av. Noyan Özkan, İstanbul Barosu önceki başkanlarından Av. Turgut Kazan, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyelerinden Prof. Dr. Osman Doğru, Çağdaş Hukukçular Derneği Genel Başkanı Selçuk Kozağaçlı, Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Murat Önok, Bilkent Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğretim üyelerinden Doç. Dr. Tuğrul Katoğlu ve İzmir Barosu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Özkan Yücel konuşmacı olarak katıldılar.