Vergi Mahkemelerinde Uygulama Konferansı Yapıldı

09:37 . 24 Mart 2023

İzmir Barosu tarafından  meslektaşımız Av. Onur Sır'ın konuşmacı olarak katıldığı "Vergi Mahkemelerinde Uygulama” başlıklı bir konferans düzenlendi. Av. Onur Sır,  vergi mahkemelerinin son zamanlarda yeknesak bir uygulaması olmadığını ifade ederek “Dolayısıyla bir şeyi doğru ya da yanlış yapmamız davanın iptal ya da retle sonuçlanmasına sebep olmuyor. Yanlış yaptığımız davalarda re’sen araştırma ilkesi uyarınca iptal alma ihtimalimiz olduğu gibi, tam tersi durumlar da söz konusu. Doğru hareket etmiş olmamıza rağmen ret kararı ile karşılaşmamız da mümkün.” İfadelerini kullandı.

Konferansın sonunda teşekkür belgesini takdim eden Baro Başkanı Av. Sefa Yılmaz " Davet ettiğimiz tüm etkinliklere gelerek bizlerden desteğini esirgemeyen ve bu konferansımıza katılım sağlayan meslektaşımız Av. Onur Sır'a çok teşekkür ederiz" dedi.