İzmir Barosu Stajyer Temsilciliği Seçimi Yapıldı

16:30 . 30 Kasım 2022

İzmir Barosu Stajyer Temsilciliği seçimi 28 Kasım 2022 tarihinde yapıldı. Seçim öncesi konuşan İzmir Barosu Başkanı Av. Sefa Yılmaz, İzmir Barosunun staj eğitimine büyük önem verdiğini ifade ederek “Ama çok fazla stajyer avukat arkadaşımız var. On kişilik yönetim kurulunda ve Staj Eğitim Merkezimizin yürütme kurulunda çalışan arkadaşlarımızın emekleri çok fazla. Bu sürece katkı sunmak üzere üç arkadaşımız da buradan çıkacak. Kendilerine şimdiden başarılar diliyorum.” dedi.

Aday olan altı stajyer avukat meslektaşımızın kendilerini tanıtmasından sonra yapılan oylamada; Stj. Av. Ozan Karaca, Stj. Av. Anıl Can Diliçıkık ve Stj. Av. Hikmet Burak Dursun Staj Eğitim Merkezi Yürütme Kurulu üyeliğine, Stj. Av. Yunus Emre ise Eğitim Kurulu üyeliğine seçildiler.