Adli Yardım Ödemelerine İlişkin

22:03 . 18 Kasım 2011

Adli Yardım'dan Görev Alan Meslektaşlarımıza Duyuru

Sayın Meslektaşlarımız ;

Adli yardım başvurularının yoğunlaşması nedeniyle TBB tarafından İzmir Barosu'na ayrılan bütçe ihtiyacı karşılamamakta, görevini yerine getirmiş meslektaşlarımıza yapılacak ödemelerde sıkıntılar yaşanmaktadır. Yeni ödenek tahsis edilinceye kadarki ara dönemde raporlarını teslim etmiş meslektaşlarımız, ne zaman ödeme yapılacağını, buna bağlı olarak ne zaman makbuz kesebileceklerini öğrenmek için emek ve zaman harcamak durumunda kalmaktadır.

Adli yardım ücretlerine ilişkin ödemeler, raporların teslim tarihine göre gerçekleştirilecektir. Teslim edilen raporlara, teslim tarihine göre sıra numarası verilmek suretiyle oluşturulan liste, baromuz internet sitesinde yayınlanmıştır. Ücretler, bu sıraya göre ödenecektir.

Meslektaşlarımızın tahsil etmedikleri ücretler nedeniyle vergi yükümlülüğü altına girmemeleri için rapor teslim anında makbuz kesmemeleri, ödenek geldiğinde, sıra numaralarına göre kendilerine SMS yoluyla yapılacak bildirimle makbuzlarını kesip adli yardım bürosuna teslim etmeleri ile birlikte ödemelerin yapılacağı hususu

Saygı ile duyurulur.