HABERLER

🏠  Anasayfa  ➝  Haberler

İzmir Barosu 100. Dönem CMK Eğitim Çalışmasını Tamamlandı

Sayfayı Yazdır Küçük Font Büyük Font

İzmir Barosu tarafından aralıksız olarak sürdürülen CMK eğitim çalışmaları 17-18-19 Ocak 2020 günlerinde 100. kez düzenlendi.

10:41 . 23 Ocak 2020

İzmir Barosu tarafından aralıksız olarak sürdürülen CMK eğitim çalışmaları 17-18-19 Ocak 2020 günlerinde 100. kez düzenlendi. 
 
 
Her zaman olduğu gibi küçük gruplar halinde dört ayrı salonda aktif eğitim yöntemleri kullanılarak gerçekleştirilen çalışmaya İzmir Barosu’nun yanı sıra Aydın, İstanbul ve Yalova barolarından 120 meslektaşımız katıldı.
 
 
Çalışmanın sonunda gerçekleşen sertifika töreninde konuşan İzmir Barosu Başkanı Av. Özkan Yücel çalışmayı gerçekleştiren ekibin mutfağında altmışın üzerinde meslektaşımızın olduğunu ifade ederek “bütün kolaylaştırıcı meslektaşlarıma teşekkür ediyorum. O kadar değerli bir iş yapıyorlar ki. Yalnız İzmir’de değil, Türkiye’nin dört bir tarafında, başka barolarda da bu eğitimleri düzenliyoruz. Çünkü avukatlık pratiğine ilişkin, bu ülkedeki hukuk devletine ilişkin, demokrasiye ilişkin, insan haklarına ilişkin bir kaygımız var. O nedenle bu çalışmaları bu kadar titizlenerek yapıyoruz. 300 kişilik bir çalışmayı konferans salonumuzda bir seferde yaptık bitti diyebilirdik. Ama onu tercih etmiyoruz. Küçük gruplarda her birinizin kendisini istediği biçimde ifade edeceği bir grup çalışmasını her zaman tercih ediyoruz” dedi.