Etkili İletişim Teknikleri, Algı Yönetimi Konferansı Yapıldı

İzmir Barosu tarafından “Etkili İletişim Teknikleri, Algı Yönetimi” başlıklı bir konferans düzenlendi.

16:53 . 22 Eylül 2019

İletişim Uzmanı Görkem Başaran’ın sunumunu gerçekleştirdiği çalışmanın açılış konuşmasını yapan İzmir Barosu Başkanı Av. Özkan Yücel, avukatlık mesleğinin söz üzerine, iletişim üzerine, anlaşma üzerine bir meslek olduğunu ifade ederek “aslında hayatın her alanında sağlıklı, doğru iletişim kurmak, söylediklerimizin karşı tarafa doğru biçimde ulaşmasını sağlamak tercih ettiğimiz şey. Söylediklerimiz karşımızdakine söylemek istediğimiz biçimde nasıl ulaştırabiliriz, yanlış anlaşılmaları nasıl engellerizi konuşabilmek adına, daha önce de verimli çalışmalar yaptığımız Görkem Bey’le bugün bu çalışmayı yapıyoruz” diyerek benzer çalışmaların devamının geleceğini ifade etti.

Etkili iletişim teknikleri ve algı yönetimi konulu sunumunu gerçekleştirirken interaktif yöntemleri de kullanan Görkem Başaran katılan meslektaşlarımıza bu alanda kullanacakları birçok tekniği örnekleriyle anlattı.