HABERLER

🏠  Anasayfa  ➝  Haberler

Kurgusal Duruşma Çalışmaları Devam Ediyor

Sayfayı Yazdır Küçük Font Büyük Font

İzmir Barosu Staj Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Özel Hukuk ve Ceza Hukuku kurgusal duruşma çalışmaları devam ediyor.

17:33 . 05 Temmuz 2019

İzmir Barosu Staj Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Özel Hukuk ve Ceza Hukuku kurgusal duruşma çalışmaları devam ediyor. 
 
 
29 Haziran 2019 günü gerçekleşen ve Ceza Hukuku alanında 26, Özel Hukuk (İş hukuku, Asliye hukuk ve Aile hukuku) alanında ise 22. kez düzenlenen kurgusal duruşma çalışmalarına 137 stajyer avukat meslektaşımız katıldı. 
 
 
Çalışmada kurgusal duruşma çalışması ve genel olarak İzmir Barosu staj eğitim müfredatı hakkında stajyer avukatların görüşlerini alan İzmir Barosu Başkanı Av. Özkan Yücel müfredata ilişkin yeni çalışmalar yapıldığını ifade etti. Av. Özkan Yücel konuşmasında “yarın avukat olduktan sonra bu salonlarda yanlış yapma hakkınız yok. Çünkü o yanlışlar bir müvekkilin hak kaybına yol açabilecek şeylere sebep olabilir. O nedenle neyi eksik, neyi yanlış yaptık diyebileceğiniz son yer bu çalışma” dedi. 
 
 
İzmir Barosu Staj Eğitim Merkezi Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Av. Afhan Topel ise, Kasım ayından bu yana bine yakın stajyer avukatın eğitim aldığını ifade ederek, “bu eğitim için emeği geçen sizlere, karşılıksız olarak çalışmalara katılan kolaylaştırıcı kadromuza, baro personelimize çok teşekkür etmek istiyorum. İyi bir çalışma dönemi geçirmiş olduğunuzu ve bugün de bunu taçlandıracağınızı düşünüyorum” dedi.