Stajyerlerimizin Kupası İzmir Barosu’nda

TBB Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen Türkiye Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması’nda Ege Bölge İkincisi olan İzmir Barosu takımı, kupasını Baro Başkanımız Av. Özkan Yücel’e teslim etti.

17:51 . 03 Temmuz 2019

Türkiye Barolar Birliği Eğitim Merkezi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen ve 15-16 Haziran 2019 tarihlerinde Ankara’da sekiz ayrı mekânda eş zamanlı olarak yapılan Türkiye Stajyer Avukatlar Kurgusal Duruşma Yarışması’nda Ege Bölge İkincisi olan İzmir Barosu takımı,  kupasını Baro Başkanımız Av. Özkan Yücel’e teslim etti.

54 barodan stajyer avukatların yarıştığı bölge elemelerinde İzmir Barosu’nu temsil eden Stj. Av. Yücel Ece Ergüder, Stj. Av. Irmak Gürer, Stj. Av. Osman Semih Bayrakdar ve Stj. Av. Şeyda Yağcı ile stajyer avukat meslektaşlarımıza hazırlık sürecinde destek olan danışman avukatlar Av. Aylin Aras Öztürk ve Av. Alev Gençcan’a teşekkür belgesi sunan İzmir Barosu Başkanı Av. Özkan Yücel,  “İnanıyorum ki bu süreç sizlere çok şey katmış, meslek hayatınız için faydalı olmuştur. Orada göstermiş olduğunuz çaba, buradaki çalışmalarınız, bizler için çok değerli. İzmir Barosu olarak çok teşekkür ediyoruz” dedi.