7036 Sayılı İş Mahkemeleri Kanunu ve Zorunlu Arabuluculuk Uygulama Sorunları Konferansta Görüşüldü

İzmir Barosu İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Komisyonu tarafından düzenlenen “7036 Sayılı İş Mahkemeleri Kanunu ve Zorunlu Arabuluculuk Uygulama Sorunları” konulu panel 11.02.2019 tarihinde Barohan 6. katta gerçekleştirildi.

13:14 . 16 Şubat 2019

İzmir Barosu İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Komisyonu tarafından düzenlenen “7036 Sayılı İş Mahkemeleri Kanunu ve Zorunlu Arabuluculuk Uygulama Sorunları” konulu panel 11.02.2019 tarihinde Barohan 6. katta gerçekleştirildi.

Moderatörlüğünü İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 3. Hukuk Dairesi Başkanı Hakim Ayşe Yeşim Akçelik’in yaptığı, konuşmacıların Karşıyaka 2. İş Mahkemesi Hakimi Uğur Erçetin ve Av. Duygu Özman Işıkoğlu olan panel meslektaşlarımızın yoğun ilgisiyle karşılandı.

Baro Başkanımız Av. Özkan Yücel’in yaptığı açılış konuşmasının ardından başlayan panelde, katılan konuşmacılar arabuluculuk kavramı ile ilgili bilgilendirme yaparak uygulama sorunları ve çözümleri ile ilgili görüşlerini bildirdiler.

Panel soru-cevap kısmının ardından sona erdi.

Panelin tamamını aşağıda izleyebilirsiniz