BAM Binasındaki Sorunların Çözümüne Yönelik Bir Görüşme Daha Gerçekleştirildi

16:53 . 07 Şubat 2019

Baro Başkanımız Av. Özkan Yücel ve Başkan Yardımcımız Av. Özgür Yılmazer, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Bestami Tezcan’ı ziyaret ettiler. Bölge Adliye Mahkemesi Binası’nın fiziki ve donanımsal koşullarındaki eksiklikler ile meslektaşlarımızın kullanımına özgülenecek alanlara ilişkin çözüm önerilerinin görüşüldüğü ziyaret sırasında iki hafta içerisinde eksikliklerin büyük ölçüde giderileceği sözü alındı.

İzmir Barosu tarafından ayrıca bahsi geçen eksiklikler Adalet Bakanlığı’na da bir mektupla bildirilmiştir.

İzmir Barosu olarak sorunların belirtilen süre zarfında çözümünün takipçisi olduğumuzu hatırlatırız.