Yeni Adliye Binası (BAM) İnternet Altyapı Çalışmaları Tamamlanmıştır

İzmir Barosu’nca Yeni Adliye Binası’nda (BAM) avukat ve stajyer avukatlara özel bir internet ağı oluşturulmuş olup, meslektaşlarımız 22 Ocak 2019 tarihinden itibaren kendilerine özel kullanıcı adı ve şifreleri ile mobil cihazlarından ve Baro odalarında bulunan bilgisayarlardan internete bağlanabileceklerdir.

19:27 . 21 Ocak 2019

Meslektaşlarımız şifrelerini Baroya kayıtlı bulunan cep telefonları üzerinden sms bildirimi ile alacaklardır. Şifreler kişiye özel olup, ilk oturum açıldıktan sonra değiştirmek mümkündür.

Meslektaşlarımızın bilgisine saygıyla sunulur