İzmir Barosu Sandıklara Sahip Çıkıyor!

İzmir Barosu olarak yurttaşlarımızın iradesinin sandığa tam manasıyla yansıdığı demokratik bir seçim için sorumluluk alıyor ve 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde baromuza kayıtlı 8500 avukatımızla birlikte sandık güvenliğini sağlamak için tüm gücümüzle çalışacağımızın sözünü veriyoruz.

11:16 . 17 Ocak 2019

İzmir Barosu Sandıklara Sahip Çıkıyor!

Baromuzca gerçekleştirilecek iç eğitimler sonrası İzmir'in il ve ilçe okullarında  görevlendirilecek avukat meslektaşlarımız, yerel seçimin tam bir güven ortamında geçmesinin teminatı olacak, seçim günü İzmir Barosu merkez binasında kurulacak kriz merkezimiz ile koordinasyon içinde çalışacaklardır.

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri'nde baromuz adına görev almak isteyen tüm meslektaşlarımızı aşağıdaki e-posta adresimize ad soyad ve sicil numaralarını yazmaya, bu özel günde ülke demokrasisi için sorumluluk almaya davet ediyoruz.

Saygılarımızla,

İzmir Barosu Başkanlığı