Önceki Dönem Başkanlarımızdan Av. Nevzat Erdemir Ölüm Yıldönümünde Anıldı

İzmir Barosu’nun önceki dönem başkanlarından Av. Nevzat Erdemir, vefatının onuncu yılında mezarı başında anıldı.

16:45 . 09 Ocak 2019

İzmir Barosu Başkanı Av. Özkan Yücel, Baro Saymanı Av. Hüseyin Yıldız, önceki dönem Baro Başkanlarımız Av. Aydın Özcan, Av. Özdemir Sökmen, meslektaşlarımız ve Av. Nevzat Erdemir’in ailesinin katıldığı anma töreninde konuşan İzmir Barosu Başkanı Av. Özkan Yücel, Nevzat Erdemir’in İzmir Barosu’na olan katkılarının yadsınamayacağını ifade ederek, “hep söyledik, Baro için taş koyan, demokrasi için taş koyan herkes bizim değerlerimizdir. Ruhu şadolsun” dedi.

Baro Başkanımız Av. Özkan Yücel daha sonra önceki başkanlarımızdan Av. İskender Özturanlı’nın mezarını da ziyaret etti.