Adli Yardım Ön Büro Nöbet Listesi Hakkında Bilgilendirme

01/01/2019 tarihinden sonra adli yardım ön büro nöbetleri meslektaşlarımız tarafından kendilerinin belirleyeceği günü seçmeleri suretiyle yerine getirilecektir. Nöbet günleri duyurusu 3 aylık dönemler şeklinde yapılacak olup, seçilen gün puan hesabına dahil edilecektir.

13:00 . 20 Aralık 2018

Adli Yardım Listesine kayıtlı meslektaşlarımız nöbet günlerini 26/12/2018 tarihinde Baronet üzerinden aşağıda belirtilen adımlarla yerine getireceklerdir.

İzmir Barosu web sayfasında bulunan   “BARONET” alanı üzerinden yönlendirileceği https://baronet.izmirbarosu.org.tr  sayfasından giriş yapılarak “Adli Yardım İşlemleri” altında bulunan “Nöbet Günü Seçimi” kısmından günleri seçerek nöbet günü belirlemiş olacaklar.