HABERLER

🏠  Anasayfa  ➝  Haberler

Baro Başkanımız Av. Özkan Yücel, 82. Haftasında Olan Adalet Nöbetine Katıldı

Sayfayı Yazdır Küçük Font Büyük Font

Tutuklu meslektaşlarımızın serbest bırakılması amacıyla başlayan Adalet Nöbeti, 82'nci haftasında devam etti. Baro Başkanımız Av. Özkan Yücel’in yanı sıra İstanbul, Ankara ve Urfa baro başkanları da katıldı.

19:42 . 07 Aralık 2018

Tutuklu meslektaşlarımızın serbest bırakılması amacıyla başlayan Adalet Nöbeti, 82'nci haftasında devam etti. Adliye’nin Atrium alanında bulunan Themis Heykeli önünde başlayan nöbet, C kapısında yapılan açıklamayla devam etti. 'Herkes için adalet' pankartı açılan açıklamaya Baro Başkanımız Av. Özkan Yücel’in yanı sıra İstanbul, Ankara ve Urfa baro başkanları da katıldı.
 
 
İzmir Barosu Genel Sekreteri Av. Perihan Çağrışım Kayadelen’in de katıldığı nöbette konuşan Baro Başkanımız Av. Özkan Yücel, ülkede korku iklimi yaratılarak tüm yurttaşların esir alınmaya çalışıldığını belirtti. Türkiye'nin açık bir cezaevine çevrilmek istendiğini ifade eden Yücel, siyasi iktidarın, yargıyı yönlendirme alışkanlığını terk etmek zorunda olduğunu kaydetti. Ülkedeki adalet ihtiyacının hiçbir zaman bu denli yüksek olmadığına vurgu yapan Yücel, yargının ancak kendi içinde bir düzen sağlaması halinde adalet ihtiyacının sağlanabileceğini aktardı.