Uluslararası Koruma ve Mültecilere Yaklaşım Eğitimi

29.11.2018 16:32:44
Uluslararası Koruma ve Mültecilere Yaklaşım Eğitimi

Uluslararası Koruma ve Mültecilere Yaklaşım Eğitimi 8-9 Aralık 2018 Cumartesi-Pazar günü olmak üzere iki gün süresince, saat 09:00-17:00 aralığında gerçekleştirilecektir.

Adli Yardım Ortak Projesi kapsamında; Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı ve Türkiye Barolar Birliği eğitmenleri tarafından “Uluslararası Koruma ve Mültecilere Yaklaşım Eğitimi” 8-9 Aralık 2018 Cumartesi-Pazar günü olmak üzere iki gün süresince, saat 09:00-17:00 aralığında Swissotel Büyük Efes'de gerçekleştirilecektir.

Proje kapsamında eğitime katılan avukatlara, eğitim sonunda sertifika verilecek ve yalnızca eğitime katılmış olanların bu proje kapsamında adli yardım alanında sığınmacılar için atamaları gerçekleştirilecektir.

Kayıt esnasında hangi eğitim salonuda olacağınız görevlilerce bildirilecektir.

EĞİTİM PROGRAMI (EFES SALONU)

EĞİTİM PROGRAMI (SMYRNA SALONU)