Meslektaşlarımızla Dayanışmak İçin Gaziantep’teydik

Baro Başkanımız Av. Özkan Yücel, KHK ile kapatılan Çağdaş Hukukçular Derneği Antep Şubesi yöneticileri olan meslektaşlarımızın yargılandıkları davanın Antep 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmasına katıldı.

09:14 . 29 Kasım 2018

Baro Başkanımız Av. Özkan Yücel, Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kapatılan Çağdaş Hukukçular Derneği (ÇHD) Antep Şubesi yöneticileri olan avukatlar Ergin Sözen, Bülent Öztürk, Dilovan Bozkuş, Fatma Altunbaş, Gamze Çöçelli, Fırat Kayacan, Deniz Kurtoğlu, Hasan Kuyaş, İnan Öztürk, Arif Şahin, Nazlı Bildirici, Ömer Kılıç, Saime Erdoğan ve Turgut Işıklı'nın yargılandıkları davanın Antep 10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmasına katıldı.

Çok sayıda meslektaşımızın takip ettiği duruşmada Baro Başkanımız Av. Özkan Yücel, dosyada örgütlenme hakkının yargılanmaya çalışıldığını ifade ederek “dernek çalışmaları suç değildir. ÇHD ezilenlerin sesidir. ÇHD yargılanamaz " dedi.

Duruşma sonunda tüm meslektaşlarımız beraat etti.