Tüm Halkımızın Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun!

Türkiye Cumhuriyeti’nin 95. kuruluş yıl dönümünde; büyük yokluklar ve ihanetler içinde, işbirlikçi iktidara karşı Kurtuluş Savaşımıza önderlik etmiş Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını en içten minnet duygularımızla anıyoruz.

19:50 . 28 Ekim 2018

Tüm Halkımızın Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun!

Cumhuriyet, canları pahasına ülkemizi korumak için savaş vermiş yoksul ama bir o kadar da büyük halkımızın eseridir.

Cumhuriyetin son kalelerinden olan İzmir Barosu, tarihsel misyonunun farkındadır. Söz veriyoruz: Cumhuriyet devrimlerini koruyacağız ve onları en ileriye bizler taşıyacağız!

“Onlar ki toprakta karınca,

suda balık,

havada kuş kadar çokturlar;

korkak,

cesur,

câhil,

hakîm

ve çocukturlar

ve kahreden,

yaratan ki onlardır,

destânımızda yalnız onların mâceraları vardır.”

Tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı kutlu olsun!

İzmir Barosu Yönetim Kurulu Adına

Başkan Av. Özkan Yücel