İzmir Barosu Olağan Genel Kurul'u Tamamlandı

İzmir Barosu Olağan Genel Kurulu 20-21 Ekim tarihlerinde İzmir Fuarı 4 No’lu Hol’de yapıldı. 5986 meslektaşımızın oy kullandığı ve Çağdaş Avukatlar Grubu listesinin kazandığı genel kurul sonucunda Av. Özkan Yücel İzmir Barosu’nun yeni başkanı oldu.

21:45 . 26 Ekim 2018

5986 meslektaşımızın oy kullandığı ve Çağdaş Avukatlar Grubu listesinin kazandığı genel kurul sonucunda Av. Özkan Yücel İzmir Barosu’nun yeni başkanı olurken, Yönetim Kurulu ise Av. Özgür Yılmazer, Av. Ali Deman Güler, Av. Burcu Ece Güler, Av. Sinan Balcılar, Av. Cansu Seçgin, Av. Perihan Çağrışım Kayadelen, Av. Gamze Adıgüzel, Av. Afhan Topel, Av. Mehmet Baran Selanik ve Av. Hüseyin Yıldız’dan oluştu.