Hak Temelli Kamu Sosyal Yardımları Atölye Çalışması Yapıldı

İzmir Barosu Kadın Hakları Danışma ve Hukuk Araştırmaları Merkezi tarafından 21.05.2018 tarihinde “Hak Temelli Kamu Sosyal Yardımları” konulu atölye çalışması düzenlendi.

13:31 . 23 Mayıs 2018

İzmir Barosu Kadın Hakları Danışma ve Hukuk Araştırmaları Merkezi tarafından 21.05.2018 tarihinde Sosyal Hizmet Uzmanları Tufan Fırat Göksel ve Aysu Ertan Esen moderatörlüğünde  “Hak Temelli Kamu Sosyal Yardımları” konulu atölye çalışması düzenlendi.

Çalışmada; birey, aile ve toplumu etkileyen sosyal sorunların belirlenmesi, sorunların çözümlenmesi ve refah düzeyinin artırılması amacı ile sosyal hizmet merkezleri aracılığı ile uygulanan önleyici, koruyucu, destekleyici, geliştirici, eğitici sosyal hizmetlerde erişim ve uygulanma koşulları tartışma konusu yapıldı.

Etkinlik bitiminde katılım sağlayan otuz meslektaşımıza katılım belgeleri sunuldu.