İzmir Barosu Türk Müziği Korosu Konseri Yapıldı

Şef Gökçe Eriş yönetimindeki İzmir Barosu Türk Müziği Korosu 9 Mayıs 2018 günü izleyici ile buluştu.

13:41 . 14 Mayıs 2018

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde düzenlenen konserde bir konuşma yapan İzmir Barosu Başkan Vekili Av. Mustafa Çetin, “bu konserin hazırlanmasında emek harcayan başta Kültür Sanat Komisyonu Sorumlu Yönetim Kurulu üyemiz Av. Nilay Ertem Durlu’ya, şefimize, ekibine, sanatçı meslektaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘hepiniz milletvekili olabilirsiniz, bakan olabilirsiniz, hatta cumhurbaşkanı olabilirsiniz fakat sanatkâr olamazsınız’ sözünü hatırlatan Av. Mustafa Çetin, “İzmir Barosu olarak bu sözü ilke edindik. Müzik, resim, tiyatro, halkoyunları, ritim ve sporun her dalıyla uğraşan meslektaşlarımızın hep yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz” dedi.

İzmir Barosu Başkan Vekili Av. Mustafa Çetin ve Kültür Sanat Komisyonu Sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Av. Nilay Ertem Durlu konser sonunda Şef Gökçe Eriş ve programı sunan Av. Müge Bulut’a çiçek sundular.