Ombudsman Şeref Malkoç ve Beraberindeki Heyet, İzmir Barosu’nu Ziyaret Etti.

Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç ve beraberindeki heyet, İzmir Barosu’nu ziyaret etti.

13:36 . 03 Nisan 2018

Malkoç, Kamu Denetçiliği Kurumu’nun idarenin her türlü eylem ve işlemini denetlediğini, bunu sadece Ankara'da oturarak yapmadıklarını, illeri dolaştıklarını ifade etti. Bu kapsamda İzmir'de de temaslarda bulunduklarını aktaran Malkoç, ziyaretlerde idareyle ilgili talepleri, şikayetleri dinlediklerini söyledi.

Baro Başkanımız Av. Aydın Özcan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Av. Aydın Özcan avukatlık mesleğinin daha saygın hale gelmesi için bazı taleplerinin olduğunu ifade ederek "İzmir Barosu olarak mesleğin saygınlığı, yurt dışında Türk vatandaşlarının, şirketlerinin haklarını savunmak, sonunda da uluslararası hukukçular yetiştirmek anlamında meslektaşlarımıza yeşil pasaport verilmesi önemlidir” dedi.